Kunderne siger…

Rekrutteringsforløb og ledelsesseminar

Tak for hjælpen til rekrutteringsforløb og opstartsseminar.
Vores samarbejde med Annette Hilbert løftede rekrutteringsforløbet op på et højt niveau. Annettes professionelle tilgang gav os et stærkt beslutningsgrundlag for at træffe de rigtige valg. Vi har specielt være glade for konceptet med en grundig foranalyse, struktureringen af ansættelsessamtalerne samt afdækningen af både kandidaterne og de fremtidige kollegaers profiler. Under ansættelsessamtalerne var det en stor fordel, at Annette med venlig autoritet sørgede for, at drejebogen blev fulgt og at vi dermed fik det optimale udbytte af samtalerne. Vi er kort sagt glade for processen og for resultatet, og vi vil ikke tøve med at gentage succesen.

– Torben Deciderius-Poulsen

Økonomi- og administrationschef
Dansk Sundheds Institut

Supervision – psykologer

Jeg bruger Annette Hilbert som supervisor i forbindelse med autorisation som psykolog. Annette har en stærk forretningsmæssig forståelse og kan hurtigt gennemskue og sætte lys på de problematiker man som psykolog i organisationer, kan komme ud for. Hun er god til at sætte jobrollen i perspektiv og skabe eftertanke, og så er hun god til at give hjemmeopgaver.
Hun har en befriende positiv indstilling til livet med dets udfordringer og formår at give dette videre i sit samspil med andre.

– Mette Wistoft

HR Business Partner
Arriva Danmark A/S

Kompetenceafklaring

Min session med Annette Hilbert var en øjenåbner. Hun kan i den grad hjælpe og coache, når det handler om at sætte ord på egne kompetencer. Jeg gik derfra med en meget stor afklaring både i forhold til, hvad jeg kan, og hvordan jeg kan præsentere mine styrker.

– Jane Kofod

Kommunikationschef
Cyklistforbundet

Jeg har brugt Annette Hilberts meget professionelle hjælp i forhold til at få afklaret hvilke job, som jeg i fremtiden ønsker at satse på. Annette har undervejs, via vores snakke og små øvelser, i høj grad formået at få mig selv til at blive meget bevidst om mine kompetencer – og ikke mindst hvilke opgaver, som jeg især trives med og som er vigtige for mig i et fremtidigt job. Takket være Annettes hjælp har jeg nu en komplet og meget fyldestgørende oversigt over mine faglige og personlige kompetencer, som jeg nemt kan bruge i forhold til fremtidige jobansøgninger – samt et meget udførligt CV, som jeg er overbevist om nok skal medvirke til, at jeg inden længe har skaffet mig et job, med de opgaver og udfordringer som jeg især trives med. Jeg kan på det varmeste anbefale Annette Hilbert.

– Irene Dalgaard Pedersen

Faglig sekretær og kasserer
BUPL

Coaching

Jeg havde gavn af at få hjælp til at få styr på mine tanker, og få sporet mig ind på hvor og hvad jeg skulle sætte fokus på.
Vi fik sammen inddelt mine oplevelser i nogle grupper med overskrifter, som vi skrev op på tavlen. Alt i alt gav det mig et godt indblik i min egen forståelse; ved at det hele kom op på en tavle, at alt kunne siges højt, og at ordene kunne modelleres efterfølgende, så de blev mere spiselige og brugbare lige netop for mig.
I vores samtale bekræftede Annette mig i, at det ikke var mig og mine værdier, der var noget galt med. Det gav mig mod og kræfter til, med oprejst pande, at stå den sidste måned igennem på jobbet.
Det tager tid at ryste oplevelser af sig, men jeg er godt på vej, har gode tanker om mig selv og ved at mit menneskesyn er i orden. Endnu engang tak for hjælpen til Annette.

– Britta Mejdal Darling

Socialpædagog

Kan varmt anbefale et coachingforløb hos Annette Hilbert.
Med sit tryghedsskabende væsen og smittende livsglæde finder hun hurtigt ind til sagens kerne og giver én de rette redskaber til videre navigering.

– Emilie Engesgaard

Administrativ og økonomisk assistent
Region Hovedstaden

Jeg kan på det varmeste anbefale et coachingforløb hos Annette. Hun er utrolig dygtig til hurtigt at finde ud af på hvilke punkter, der skal sættes ind. Desuden kan jeg godt lide, at Annette er meget løsningsorienteret, og i kombination med de mange gode værktøjer, man får af hende, oplever man at der er fremgang med det samme. Hun er sød af væremåde og har humor, hvilket giver et godt og afslappet forløb.

– Gitte

HR koordinator
Gea Process Engineering

Mine samtaler med Annette har været en uvurderlig støtte og hjælp i den situation, jeg pludselig og meget uventet var havnet i.
Annette har været god til at komme med nyttige redskaber, og med sin vitale gode empati og dygtighed at vende klynk og chok til energiske og brugbare handlemuligheder med gode værktøjer.
Jeg vil gerne anbefale Annette og gentage min tak for gode råd og vejledning på min vej.

– Jane Søvsø

Tegnsprogstolk
Danske Døves Landsforbund

Mindfulness

Jeg har netop taget et kursus i Mindfulness hos Annette. Hun underviste med sit positive væsen, energi og engagement i Mindfulness og det var alle pengene værd. Mindfulness-træningen tog udgangspunkt i at være mindful (nærværende) i alle mulige dagligdags situationer. At være mindful (bevidst) om det vi gør, frem for at have tankerne andre steder. Vi anvendte forskellige former for meditation for at træne dette opmærksomme nærvær. Vi fik værktøjer til at undersøge overbevisninger og tanker. Så ved at praktisere Mindfulness, kan jeg nu bedre slippe tanker og følelser og blive i nuet. Det har givet mig større ro og mere energi i min hverdag. Jeg kan varmt anbefale Annette som underviser i Mindfulness.

– Zanne Fallesen

Fuldmægtig
Københavns Universitet

Kære Annette!
Tusind tak for nogle dejlige timer med Mindfulness. Der er mange udfordringer hver dag med arbejde, familie og venner. Mindfulness er et fantastisk værktøj til at blive bedre og bedre til at tackle udfordringer så som; tanker, handlinger, holdninger og følelser. Kh Pia.

– Pia Johannesen

Trade Marketing Manager
Metsa Tissue A/S

8pg

Log ind formular

Følg Acosti