Autorisation – gruppesupervision

Gruppesupervision – med henblik på autorisation

Målgruppe

Supervisionsforløbet henvender sig til psykologer med max. 3 år erhvervserfaring, der ønsker at blive autoriseret indenfor det arbejds- og organisationspsykologiske arbejdsfelt.

Deltagerne kan være ansat i såvel private som offentlige HR-afdelinger eller i konsulentfirmaer, hvor arbejdsopgaverne handler om leder-, medarbejder- eller organisationsudvikling i praksis.

Supervisionen gives på deltagernes egne opgaver som erhvervspsykolog.

Supervisorer

Supervisionsforløbet ledes af Annette Hilbert og Lene Møller Christensen, der begge er specialister og supervisorer i arbejds- og organisationspsykologi.

Annette har arbejdet med erhvervspsykologisk kompetenceudvikling for både ledere og medarbejdere siden 1990. Annette har tillige bred erfaring med organisations- og forretningsudvikling i både store og små, private som offentlige virksomheder. Annette har arbejdet som leder og som intern og ekstern konsulent i funktioner som HR Manager, chefkonsulent, uddannelsesleder, udviklingskonsulent, personalechef mv. Annette har i dag egen erhvervspsykologiske virksomhed.
Lene har arbejdet med erhvervspsykologisk kompetenceudvikling for både ledere og medarbejdere siden 1991. Lene har tillige stor erfaring med organisations- og forretningsudvikling i store, både private og offentlige virksomheder. Lene har arbejdet som intern konsulent i funktioner som personaleudviklingskonsulent, uddannelseskonsulent, projektleder og organisationsudviklingskonsulent og har nu egen erhvervspsykologiske virksomhed.

Tid:

Opstart 2015: 10 dage.
Alle dage fra 9.00 – 16.00

Antal supervisionstimer:

60 timer (svarende til kravet om gruppesupervision med henblik på autorisation på i alt 40 timer)

Tilmelding:

Send e-mail til ahilbert@acosti.dk eller lmc@menuco.dk

Sted:

Gammel Strand 34, 1202 København K.

Deltagerantal:

Max. 5

Pris:

Kr. 19.500 ex. moms pr. deltager

Log ind formular

Følg Acosti